Container

container I promised you a picture of my new container. It is still empty and waiting to be filled with wonderful crocheted objects. But first I have to make a floor of some kind. Anyone a lovely idea?

Greetings Elzeblaadje

10 thoughts on “Container

 1. Ellen

  Je zou de tunesian strawberry stitch kunnen toepassen als bodembedekker. Beetje bobbelig en je kunt afwisselen met groene en bruine tinten. Maar je moet wel een tunesische haaknaald hebben, dat is de enige vereiste. Hij is best wel een uitdaging, maar ook wel erg leuk om te maken en mooi om te zien. Je kunt hem ook hier een daar in het patroon toepassen en de rest gewoon purl of knit tunesisch.
  Ik heb een ronde mand gekocht (bij de kringloop!) gemaakt van gevlochten gras. Best een groot ding. Kan een soort Ringwereld worden πŸ˜‰ Terra Ronda! Dat opent allerlei perspectieven voor exotische planten πŸ™‚

  Reply
  1. elzeblaadje Post author

   I heb een tunesiscche haaknaald, maar ik ben er niet van gecharmeerd, het kost zoveel garen om iets leuks te doen. Ik heb wel wol in moooie aardetinten.

   Reply
   1. Ellen

    Je kunt dan ook gewoon een bodem haken en die om het piepschuim spannen. Is wel handig!
    Dat tunesisch veel garen kost hoeft natuurlijk niet op te wegen tegen het effect πŸ™‚

 2. elzeblaadje Post author

  Met enige moeite kreeg ik het piepschuim in de container, haakwerk omheen spannen zal niet gaan ben ik bang, het past namelijk precies.

  Reply
  1. Ellen

   Haha. Er boven op dan! Ik zou het niet vastlijmen, dan kun je beide nooit meer ergens anders voor gebruiken als je dat zou willen.

   Reply
   1. elzeblaadje Post author

    ik heb voorzichtig het glas losgemaakt, want het piepschuim zat al klem en door de kier een en ander verbeterd. Je ziet het piepschuim nu niet meer zitten vanaf de zijkant. Er kan nu een mooi kleedje op gehaakt worden, misschien van de bruine wol, die heeft mooie aardetinten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s